Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 26-Dec-2006 17:10

Ni majlis akad nikah cousin Ija aku shoot baru ni. diorang sanding bulan Feb so album tak buat lagi. By next year aku increase basic package untuk wedding photography ni tapi aku akan bagi package yang lebih interesting lagi la. Aku buat custom album baru lagi cun and boleh siap lagi cepat. Nanti aku tunjuk cemana rupa album tu. So sesapa yang nak kawen or kenal orang nak kawen yang carik photographer bagitau la aku cepat2 before aku naikkan harga. Aku jamin package aku antara yang termurah but with quality. Senang2 masuk la official website http://www.bluedynno.com/photography.html(Bluedynno).

© Pidgin Technologies Ltd. 2016